Published On: mar, Noi 9th, 2010

Trei braileni au fost prinsi cu 400 de kg de porumb boabe

Share This
Tags

* Barbatii cu varste cuprinse intre 18 si 41 de ani sunt din Gropeni ai aveau asupra lor opt saci cu boabe de porumb atunci cand au fost gasiti de catre politistii de la Frontiera

In aceasta dimineata, in jurul orei 03.00, in cadrul unei misiuni specifice in zona de competenta, politistii de frontiera braileni au prins la km fluvial 199 – Trecerea bac Gropeni, trei cetateni romani: T. S., de 41 de ani, T. D. F., de 18 ani si L. I., de 35 de ani cu domiciliul in Gropeni, Braila, cu opt saci de rafie incarcati cu porumb boabe a caror provenienta nu a putut fi explicata. Brailenii au fost dusi la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Braila. Politistii de frontiera au stabilit ca acestia au sustras cantitatea de 400 de kg de cereale din incinta Punctului de incarcare cereale Seicuta.
“Cerealele gasite asupra celor trei au fost indisponibilizate pana la finalizarea cercetarilor, in cauza intocmindu-se lucrari penale pentru furt calificat urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila”, a precizat subinspectorul de politie Mirela Bulgaru, purtatorul de cuvant al IJPF Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-