Published On: joi, Noi 18th, 2010

Tinerii de la Penitenciarul din Tichilesti vor asculta poezii si vor viziona doua piese de teatru

Share This
Tags

* Astazi, la ora 15.00, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” se desfasoara activitatea “Cartea – leac pentru suflet” care face parte din proiectul “Cartea cel mai tacut si constant prieten”, coordonat de profesorul de limba romana Cristina Elena Moraru de la Scoala de Arte si Meserii Tichilesti, in parteneriat cu Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti, Inspectoratul Scolar si biblioteca publica.

Zece minori si tineri de la Penitenciarul Tichilesti vor pune in scena doua piese de teatru, iar dupa aceea va rula filmul cu care elevul Ion George a castigat mentiune la concursul national numit “Toleranta in spatiul public”, sustinut la Universitatea din Cluj.
Totodata, elevii Liceului de Arta “Hariclea Darclee” coordonati de profesor Petre Gogu vor interpreta piese la clarinet pentru persoanele private de libertate, iar Scoala 23 “Mihai Eminescu” va prezenta un CD realizat de elevi impreuna cu profesor Marioara Balan. Elevii Scolii 31, cei ai Scolii “Anton Pann” si cei de la Scoala Bordei Verde vor recita poezii, iar in final elevii vor primi diplome si premii – semne de carte, dar si bratari confectionate de elevii Scolii nr. 23 “Mihai Eminescu”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-