Published On: mar, Noi 2nd, 2010

Turistii braileni nu se tem de bombele de la Atena

Share This
Tags

In ciuda atentatelor de la Athena, brailenii nu se tem sa mearga in capitala Greciei. “S-au programat si urmeaza sa plece la Atena. Nu au fost facute facute nici un fel de anulari. Suntem informati de cei de la Ministerul Turismului in cazul in care apar probleme. Ei sunt cei care ne avertizeaza in cazul in care exista un pericol real. In conditiile in care ambasada Romaniei nu a fost vizata, nu vad care ar fi amenintarea”, a declarat Zaharia Puica, directorul unei agentii de turism din Braila.

Coletele capcana au pus pe jar angajatii ambasadelor din Grecia

Un angajat al unei companii de curierat a fost transportat la spital in stare grava, dupa ce un colet destinat ambasadei mexicane a explodat in biroul sau.  Pana la momentul actual ambasadele Elvetiei, Bulgariei, Rusiei, statului Chile si Germaniei au fost tintele anetntatelor teroriste. Pirotehnistii au reusit detonarea a doua dispozitive ascunse in colete capcana, astfel incat acestea sa nu puna in pericol viata angajatilor.
Ambasada Rusiei s-a numarat printre cele afectate, deoarece politia nu a reusit sa ajunga la timp pentru a detona pachetul. Din fericire nimeni nu a fost ranit.
Pachetul suspect, adresat statului Chile a fost detonat, sub controlul fortelor de ordine, in apropierea Parlamentului. De asemenea s-au facut cercetari in ceea ce priveste coletul primit de ambasada Bulgariei, autoritatile au declarat, dupa detonare, faptul ca pachetul continea explozibil.
Haosul si teroarea au pus stapanire pe orasele mari ale Greciei, in unele localitati s-au inregistart focuri de arma iar autoritatile locale incearca sa tina situatia sub control. Din nefericire, toate sediile ambasadelor din Grecia au sesizat prezenta coletelor suspecte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-