Published On: Soare, Noi 28th, 2010

Teatrul “Maria Filotti” prezinta: “Lectia” si “Sufletul. Puncte de veghere”

Share This
Tags

“Festinalul zile si nopti de teatru la Braila” se apropie de sfarsit. Ultima zi debuteaza cu un cvartet de coarde, de la ora 12.00, in Foaierul Teatrului, spectacol sustinut de catre Institutia publica de spectacole “Lyra” Braila.

De la ora 17.00 la intrarea principala a Teatrului “Maria Filotti” muzica militara a Garnizoanei Braila se va face auzita sub conducerea dirijorului lt. col. Petrea Gogu, iar de la ora 18.00 la Sala Studio Teatrul “Maria Filotti” din Braila prezinta spectacolul “Lectia” de Eugene Ionesco, in regia lui Ciprian Nicolaiasa, distributia: Ciprian Nicolaiasa, Flori Popa, Silvia Tariq.

Al doilea spectacol oferit de Teatrul “Maria Filotti” incepe la ora 20.00 la Sala Mare, “Sufletul. Puncte de veghere” dupa “Eine Heikle Sache die Seele” de Dimitrie Dinev, regia Radu Afrim, distributia: Liliana Ghita, Alin Florea, Liviu Pintileasa, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Dan Moldoveanu, Monica Zugravu Ivascu, Claudiu Urse, Adrian Stefan, George Crinta, Ionel Spalatu, iar de la ora 22.00 Clubul Festivalului – petrecere de final.

Comentarii

comentariu

About the Author

-