Published On: joi, Noi 11th, 2010

Targul de animale se deschide duminica!

Share This
Tags

* Consilierii locali municipali au votat in aceasta dimineata proiectul de hotarare care vizeaza stabilirea tarifelor percepute de catre SC “Administratia Pietelor si Targurilor” SA Braila pentru targul de animale, incepand cu data de 14 noiembrie 2010. Administratia Pietelor si Targurilor are in administrare Targul Obor situat pe Soseaua Ramnicu Sarat, locatie in care va functiona in fiecare duminica.
Astfel, tariful pentru comercializarea bovinelor, ecvinelor (cabaline) este de 15 lei/cap, pentru porcine de peste sase luni tariful este de 10 lei/cap, la ovine, caprine si porcine pana la lase luni tariful este de 8 lei/cap, pentru curcan si gaina tariful este de 2 lei/cap, iar pentru pui si porumbei tariful este de 5,8 lei/mp cu mentiunea ca pentru toate este inclus si TVA-ul. Programul de functionare al Targului de Animale va fi duminical, in intervalul orar 06.00 – 12.00.
“Tarifele sunt percepute la animalele care intra in targ. Tariful de comercializare animale se incaseaza de catre casier in sectorul de comercializare, eliberandu-se bonuri cu valoare fixa, conform tarifelor propuse. Dupa efectuarea vanzarii, medicul veterinar completeaza documentele de miscare pentru animalele care isi schimba destinatia si proprietarul”, a spus Costel Balan, directorul de la piete.

Comentarii

comentariu

About the Author

-