Published On: mar, Noi 23rd, 2010

Stefan Hrusca vine sa ne colinde inainte de Craciun

Share This
Tags

Sambata, 11 decembrie, de la ora 17.00, Stefan Hrusca va sustine un “Concert extraordinar de colinde” la Sala Tineretului. Odata cu venirea Craciunului, Stefan Hrusca deschide sezonul colindelor si datinilor romanesti de Craciun. Artistul revine cu mult entuziasm si caldura in tara pentru traditionalul concert din preajma Craciunului.

Publicul reactioneaza la unison cu emotiile si bucuria crestina a lui Stefan Hrusca. Hrusca sustine concerte si in strainatate si este obisnuit sa aiba si admiratori de alte nationalitati, care chiar daca nu cunosc limba in care sunt cantate colindele lui, le fredoneaza si sunt foarte incantati de muzica specifica sarbatorilor de iarna.
Artistul este de parere ca cele mai importante aspecte sunt modul de interpretare si sensibilitatea si abia mai apoi apare importanta mesajului transmis. Stefan Hrusca ii va incanta pe braileni cu frumoasele sale colinde: “Florile Dalbe”, “Trei Pastori”, “Afara Ninge Linistit”, “Linu-i Lin”, “Sfanta-i Sara de Craciun” si multe altele.
Daca mentionam faptul ca maramureseanul Stefan Hrusca este nascut pe data de 08 decembrie, atunci e lesne de inteles de ce obisnuieste sa isi serbeze astfel ziua onomastica, cunoscut fiind faptul ca si in anii trecuti el a avut concerte chiar in ziua cand isi sarbatorea nasterea, artistul fiind insa bucuros ca o poate sarbatori alaturi de publicul lui, aparand pe scena de ziua lui.

Comentarii

comentariu

About the Author

-