Published On: lun, Noi 15th, 2010

Sportul brailean are nevoie de investitori

Share This
Tags

Presedintele Consiliului Judetean Braila a facut apel catre oamenii de afaceri interesati de jocurile sportive in vederea incheierii unor parteneriate de investitii. Gheorghe Bunea Stancu considera ca municipiul nostru ar putea veni in ajutorul sportului brailean, astfel incat performantele sportivilor sa fie si motivate.

“Administratia publica nu este facuta numai sa dea bani la sport si nu poate sa dea bani la infinit la sport. In Braila sunt oameni de afaceri, sunt multi iubitori de fotbal, presedinti de partide, prefecti, parlamentari si alte categori care in mod normal ar trebui sa contribuie la cultura si la sport. Stiti ca si pe cultura Consiliul Judetean are multe cheltuieli de zeci de miliarde pentru a tine niste festivaluri, tocmai pentru a face imagine judetului Braila”, a declarat presedintele CJ Braila.

Cu aceeasi situatie se confrunta si handbalul brailean, diferenta constand in fapul ca echipa noastra ne-a facut mandrii in nenumarate randuri, in ciuda lipsei investitorilor. La momentul actual, handbalul traieste practic pe spatele administratie locale.

Presedintele PSD, a tinut sa mentioneze faptul ca lipsa de interes a brailenilor care ar putea ajuta aceasta echipa promitatoare nu face decat sa estompeze valoarea reala a jucatoarelor din Braila: “Handbalul este finantat aproape in totalitate de municipiul si judetul Braila. Sunt foarte putin bani, cu exceptia celor care vin de la doua firme care sunt hulite din toate punctele de vedere, Tancrat si Concivia, datorita carora s-au reabilitat stadionul si sala sporturilor”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-