Published On: mie, Noi 17th, 2010

Specialistii au descoperit: viata sexuala devine activa dupa despartire

Share This
Tags

*Monotonia, lipsa de imaginatie si interes, sunt doar cateva din problemele care conduc spre infidelitate sau sfarsitul unei relatii

Specialisti in domeniul relatiilor sexuale, de la un institut din Anglia, au descoperit faptul ca partenerii unei relatii de lunga durata sunt predispusi la o viata sexuala activa, abia dupa ce relatia lor se termina. Din pacate nu acelasi lucru se poate spune de un cuplu care se afla la inceput, aici primand instinctul sexual. Se pare ca monotonia este cea care sta la baza unei vieti sexuale active cu alti parteneri.
Studiile arata faptul ca unul din 9 barbati recurg la activtati sexuale contra cost, dupa terminarea unei relatii de lunga durata. Pe cealalta parte femeile sa simt neglizare in relatiile anterioare, motiv pentru care sunt in continua cautare a unei stabilitati emotionale.
Tot cercetatorii au descoperit faptul ca actele sexuale, cu alti parteneri decat cei cu care avem o relatie stabila, sunt lipsite de inhibitii, pline de imaginatie si pe deplin satisfacatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-