Published On: joi, Noi 4th, 2010

Simionescu face ancheta pentru “sinucigasul din turn”

Share This
Tags

* Barbatul care pe 2 noiembrie s-a urcat pe turnul de langa Palatul Telefoanelor de unde si-a strigat nemultumirile a ajuns in atentia autoritatilor care au inceput o ancheta sociala pentru a stabili daca omul avea dreptate si pentru a vedea ce se poate face pentru a veni in ajutorul lui.

Numai ca stupoare, omul nu era la adresa indicata si a fost gasit de politisti in zona centrala a orasului unde statea tot fara a avea forme legale.
“Sunt multe persoane care s-au invatat sa ceara, asa cum este si individul care s-a urcat pe stalp si care vroia ajutor social. L-am cautat cu Politia Comunitara, are si un copil care poate solicita venit minim garantat, dar nu face acest lucru ca sa nu presteze ore in folosul comunitatii. Noi trebuie sa respectam prevederile legale si am cerut celor de la Asistenta Sociala sa-l gaseasca sa vedem ce putem face pentru el. L-au gasit intr-o casa in Piata Traian, fara forme legale si l-am chemat cu hartiile sa vedem ce putem face. Nu putem sa facem anchete sociale si sa-i acordam ajutor fara anumite documente”, a spus primarul Aurel Simionescu.
Edilul sef a declarat ca mai sunt si alte cateva “personaje” care spun ca stau, spre exemplu la subsolul unui bloc, si cand au mers acolo asistentii sociali oamenii nu erau de gasit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-