Published On: lun, Noi 1st, 2010

S-a laudat ca are bani pe timp de criza si a fost talharit

Share This
Tags

* un barbat a fost talharit si batut pana la un pas de moarte

Ene Stefan, in varsta de 72 de ani din satul Coltea, comuna Rosiori se afla singur in locuinta sa, retrasa intr-o sola de vita de vie, la aproximativ 200 m de localitate, fapt care a usurat actiunea talharilor. Barbatul a auzit zgomote in curte, s-a apropiat de usa de la intrare, moment in care unul din hoti s-a naspustit cu o teava metalica si a spart geamurile pentru a patrunde in casa. Infractorul nu s-a oprit aici si i-a aplicat lui Ene Stefan doua lovituri puternice in zona capului, lasandu-l pe acesta inconstient. Nu a fost indeajuns, cei doi indivizi care au intrat abuziv in locuinta ce aveau sa o praduiasca, l-au agresat in continuare pe barbat chiar daca acesta era inconstient.
Dupa ce s-au asigurat ca isi pot duce planul la bun sfarsit fara probleme, unul din autori a mers in cele doua camere ale imobilului, a ravasit mai multe bunuri si obiecte de imobilier si a sustras suma de 1.400 de lei si alte bunuri.
Norocul victimei a fost ca o ruda din localitate obisnuia sa treaca zilnic pe la locuinta lui Stefan Ene si gasindu-l pe barbat a anunta politia.Victima a fost transportata si internata in Spitalul Judetean Braila pentru ingrijiri medicale.
Infractorii au actionat in noaptea de 29 spre 30 octombrie, in jurul orelor 12.45. Dupa numai trei zile, in urma investigatiilor efectuate in teren de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, au fost identificati principalii suspecti. Aceştia sunt Patar Marian in varsta de 45 de ani si Parnica Auras de19 ani, verisori, ambii din comuna Dudesti.
Acestia au fost retinuti pe ordonanta si vor fi prezentati Judecatoriei Insuratei cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie. Cei doi au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-