Published On: sâm, Noi 27th, 2010

Revelion cu focuri de artificii in Piata Independentei

Share This
Tags

* Brailenii vor sta si in acest an, de Revelion, cu privirele atintite spre cer pentru artificii

In ciuda greutatilor financiare, Primaria va organiza si in acest an traditionalul foc de artiificii la trecerea dintre ani. Nu au fost uitate nici evenimentele dedicate zilelor de 1 Decembrie si 6 Decembrie.

“Lucram la pregatirile pentru sarbatorile de iarna, vom incepe cu 1 Decembrie, Ziua Nationala cand vom avea o mica serbare pe Faleza, cu participanti din zona locala, cu fasole si carnati, vin fiert, tuica fiarta. Pe 6 Decembrie, ziua patronului spiritual al Brailei, nu avem lucruri deosebite fata de anii trecuti, va fi partea de slujba religioasa, vor fi aduse moastele Sf. Nicolae. Actiunile vor incepe pe 3 decembrie si vor tine pana pe 6 decembrie. Pentru cei mici vom pregati niste pachete cu dulciuri, iar pentru adulti cate o portie de sarmale”, a declarat edilul sef.

In plus, acesta a adugat:  “De Revelion o sa avem un mic spectacol, aici in fata Palatului Administrativ si un foc de artificii, mai ales ca vine foarte multa lume aici tocmai pentru artificii si ar fi pacat sa-i dezamagim”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-