Published On: lun, Noi 15th, 2010

Reevaluare pentru peste 700 de dosare cu venit minim garantat si peste 1.000 de dosare cu handicap

Share This
Tags

Campania Nationala “Verificarea conditiilor de stabilire si acordare a venitului minim garantat” a facut victime. La Braila, din totalul primariilor existente in judet, respectiv 44, toate au primit vizita reprezentantilor Inspectiei Sociale. Au fost verificate toate cele 4.147 de dosare platite pe judet si s-a luat masura suspendarii si incetarii ca urmare a controlului pentru 753 de dosare.
Ca urmare a neregulilor, inspectorii au propus suspendarea, la Braila, la Primaria din Frecatei a celor 39 de dosare de venit minim garantat.
Mai mult au fost acordate si amenzi celor prinsi pe picior gresit.
In cadrul Campaniei de control privind acordarea indemnizatiei pentru sustinerea familiei in vederea cresterii copilului un singur dosar a fost propus pentru verificare, niciun angajator nefiind prins cu nereguli.
Campania de control privind incadrarea in grad de gandicap grav si accentuat a persoanelor adulte cu handicap neinstitutionalizate a vizat peste 4.000 de dosare pentru toate tipurile de handicap, iar la final s-a dispus reevaluarea pentru 1.285 dintre acestea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-