Published On: lun, Noi 29th, 2010

Proiectul national “Florile in universul copilariei” la Teatrul “Maria Filotti”

Share This
Tags

* Maine, la Teatrul “Maria Filoti” are loc spectacolul – concurs “Toamna cu alaiul ei de flori” etapa a III-a din cadrul proiectului national “Florile in universul copilariei * Initiatorul programului este Elena Hrimiuc, directorul Gradinitei cu program prelungit nr. 11, din Braila

Organizatorii, invita cadrele didactice si parintii sa paseasca alaturi de copiii lor in “Universul copilariei” prin participarea la concurs. Aici  copiii se pot exprima plastic pentru a realiza flori in diferite tehnici, sau pot fi pentru o zi “floarea preferata” pe care sa o prezinte pe podium. Unul dintre obiectivele acestui proiect este cultivarea dragostei pentru natura, plante si flori.

Concursul  national de creatie artistica se va desfasura conform  Regulamentului de organizare pe cinci sectiuni: Creatie  plastica “CulorileToamnei”- Pictura,  grafica, arta decorativa; Abilitati practice – Colaje, albume, felicitari; Creatie muzicala — Interpretare vocala de grup sau individuala “Simfonia florilor de toamna”— inregistrarea  video a cantecelor pe CD  si/sau participare directa; Dans tematic “Toamna cu alaiul ei de flori” —  inregistrarea  video a dansului pe CD si/sau participare directa si Costume de carnaval cu tema “Alaiul florilor de toamna”  – inregistrarea  video a prezentarii costumului ( prezentare de moda)/fotografie/participare directă la PARADA.

Se vor acorda premiile I, II, III si mentiuni pentru fiecare sectiune, precum si diplome de participare tuturor elevilor/cadrelor didactice indrumatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-