Published On: mie, Noi 10th, 2010

Proiectul “Braila turistica” a fost aprobat de consilierii judeteni

Share This
Tags

Proiectul isi propune promovarea obiectivelor turistice: Parcul Natural Balta Mica a Brailei, Manastirea Maxineni, Muzeul Brailei, Centrul Cultural Nicapetre si Casa Panait Istrati. Astfel se doreste sporirea vizibilitatii obiectivilor turistice din judetul Braila prin realizarea unei promovari turistice originale, atractive si competitive, transformareapotentialilor vizitatori in turisti fideli ai judetului Braila si nu in ultimul rand integrarea principiilor dezvoltarii durabile in dezvoltarea turismului brailean.

“Braila turistica” isi propune dezvoltarea si consolidarea turismului brailean prin promovarea produselor turisticereprezentative ale judetului. Proiectul creeaza un instrument viabil de valorificare a potentialului turistic al Brailei cu accent de promovare a identitatii cultural-istorice a orasului, dar si a frumusetii naturale a unei zone unice in tara.

Proiectul beneficiaza de 3 mii de albume si tot atatea DVD-uri de promovare turistica, 10 mii de pliante, o mie de postere, o mie 5 sute de foi volante, 5 mii de carti postale, un film turistic, 5 panouri luminoase si un portal de informatii turistice. Valoarea totata a proiectului este de aproximativ 980 de mii lei.

Proiectul “Braila turistica” va fi depus spre finantare de catre Directia Strategii, Integrare Europeana, Relatii Internationale din cadrul Consiliului Judetean Braila, in cadrul Programului Operational Regional, Axa 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-