Published On: joi, Noi 25th, 2010

Primaria face curatenie pe Strada Magaziilor, din nou

Share This
Tags

* In aceasta dimineata mai multe utilaje au inceput sa stranga gunoaiele situate pe Strada Magaziilor, in apropiere de Soseaua Baldovinesti * Chiar daca mirosul dizgratios iti muta nasul din loc, iar cainii vagabonzi abunda in imprejurimile zonei, in cautarea de hrana, oamenii de acolo nu par sa fie deranjati de acesta situatie si nu fac nimic concret ca sa schimbe acest peisaj dezolant, murdar

In ciuda eforturilor facute de catre municipalitate de mai multe ori pentru curatarea zonei locuitorii isi arunca resturile in continuare in acelasi spatiu. In plus, unii dintre ei sustin ca alti braileni care nu locuiesc in aceeasi zona vin si arunca resturile alimentare si nu numai in acest spatiu, iar ei nu au de ce sa faca curatenie dupa altii.

Primarul, Aurel Simionescu a declarat recent ca banii alocati pentru curatenia unor locuri care devin rapid halde de gunoi ar putea fi folositi in alte scopuri.
“Vrem sa facem curatenie, periodic se intampla lucrul acesta, si daca ati fost, ati observat ce cantitate de gunoi se aduna acolo. Ceea ce am spus deja si o repet: este ca toata aceasta actiune se intampla cu bani publici, cu banii nostri, ai tuturor, si ca cei care depun acolo gunoiul practic dovedesc un simt civic care nu exista pana la urma, iar cei care stau in zona respectiva se multumesc sa asiste la ceea ce se intampla si nu iau nici ei atitudine fata de depunerea acestor gunoaie, care ii afecteaza in primul rand pe ei. Noi vom face curatenie, in cateva zile va fi acolo curat, dar cu certitudine dupa trei, patru luni de zile vom avea iarasi multa treaba acolo, pentru ca lucrurile astea se repeta, oamenii nu pastreaza curatenia. Noi nu putem sa punem cate un politist la fiecare colt de strada si din aceasta cauza insist si dau si exemple si v-am rugat si pe dumneavoastra sa veniti sa vedeti cum arata acum si cum va arata peste cateva zile si cum probabil iarasi va arata peste doua, trei luni”, a declarat primarul Aurel Gabriel Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-