Published On: joi, Noi 25th, 2010

Politistii au acordat amenzi de aproape 13.000 de lei intr-o singura zi

Share This
Tags

Ieri, in urma raziei efectuate in traficul din judetul Braila politistii au surprins o serie de infractiuni ce demonstreaza atat inconstienta conducatorilor auto, cat si a pietonilor, prin neacordarea de prioritate, traversarea prin locuri nepermise sau sofatul in stare de ebrietate.
Primul caz este cel al unei femei, C.M., 78 de ani din Braila care a fost accidentata grav cu masina, pe strada Pietatii, de catre R.H., in timp ce s-a aventurat sa traverseze printr-un loc nepermis, fara a-si lua toate masurile de siguranta. Victima a suferit leziuni corporale si a fost transportata la Spitalul Judetean Braila, cu scopul de a i se acorda ingrijiri medicale. Soferului i s-a facut testul de alcoolemie, al carui rezultat a fost negativ, astfel intocmindu-i-se dosar de cercetare penala pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.
De asemenea, ieri, in jurul orelor 18.30, numitul I.R.din comuna Surdila a fost identificat in trafic de catre echipa politiei Braila, conducand autoturismul personal sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta a refuzat testul de alcoolemie, iar echipajul de politie l-a insotit la spitalul Faurei pentru a i se recolta probe biologice de sange cu scopul stabilirii gradului de alcoolemie. La final i-a fost intocmit dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate.
In total, ieri, 24 noiembrie 2010, in urma raziei efectuate in zona judetului Braila, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au aplicat 67 de sanctiuni contraventionale in valoare totala de 12.530 lei si au ridicat un numar de 5 permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-