Published On: joi, Noi 4th, 2010

Poftiti la Zilele Filmului Romanesc!

Share This
Tags

* Filmele care vor rula vineri, sambata si duminica sunt: “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu”, “Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarasi, frumoasa este viata!”, “Occident”, “Marti, dupa Craciun”, “Boogie” si “Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste in timpul liber”.

Iubitorii filmelor romanesti au trei zile la dispozitie pentru a viziona macar unul dintre filmele care sunt prezentate, la Braila, cu ocazia Zilelor Filmului Romanesc. Toate productiile vor putea fi vizionate la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” Braila, dupa cum urmeaza: vineri de la ora 11.30 “Autobiografia lui Nicolae Ceausescu” in regia lui Andrei Ujica, iar de la ora 14.30 “Amintiri din epoca de aur 1 – Tovarasi, frumoasa este viata!”. Sambata, de la ora 11.30 va rula filmul “Occident” in regia lui Cristian Mungiu, iar de la ora 14.30 “Marti, dupa Craciun” in regia lui Radu Muntean, in timp ce duminica de la ora 11.30 va fi difuzat filmul “Boogie” in regia lui Radu Muntean si de la ora 14.30 “Amintiri din epoca de aur 2 – Dragoste in timpul liber!”.

Biletele se gasesc la Agentia Teatrala din Braila, strada Mihai Eminescu, nr. 10, telefon 0239613969, pretul unui bilet fiind de 4,2 lei. Evenimentul este organizat de Voodoo Films si Media Image Factory in parteneriat cu Primaria Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-