Published On: mie, Noi 24th, 2010

Pensionarii vor sa se trateze vara

Share This
Tags

* In lunile iulie si august, pensionarii braileni nu au beneficiat de bilete de tratament, lucru care i-a nemultumit pe reprezentantii acestora * Andrei Novac, presedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor Braila i-a cerut institutiei prefectului sa intervina pentru ca anul viitor pensionarii sa aiba lunar bilete de tratament

Nu toti pensionarii care au dorit sa plece la statiune pentru tratament au reusit sa faca acest lucru, asta pentru ca, potrivit reprezentantilor pensionarilor, biletele de tratament destinate acestei categorii sociale nu au fost repartizate pe toate perioada anului.
“In lunile de vara, iulie si august, pensionarii nu au beneficiat de aceste bilete de tratament. Nemultumirea mare este ca acesti oameni nu au putut sa mearga la tratament pentru tratarea afectiunilor in special cele reumatologice, care se fac vara cu bai reci, si cardiace. Nu stiu care este situatia bugetului pe anul viitor, dar rugam, solicitam, institutiei prefectului ca pensionarii sa nu mai fie restrictionati pe lunile respective si sa primeasca bilete de tratament pe toate lunile anului”, a cerut Andrei Novac, presedintele Sindicatului Liber al Pensionarilor Braila.
Directorul Casei Judetene de Pensii Braila, Sorin Enache spune ca pana in prezent, activitatea de distribuire a biletelor de tratament a decurs bine.
“Nu stiu care va fi situatia anului viitor, dar eu zic ca ne-am descurcat destul de bine in conditiile actuale. Chiar acum am vreo 12 bilete pe Techirghiol si inca vreo 10 pe Mangalia. Daca stiti persoane care vor sa plece, dar este pe ultima suta de metri, practic sunt vanzari la liber, nu mai avem niciun fel de criterii”, a declarat Sorin Enache.

Comentarii

comentariu

About the Author

-