Published On: joi, Noi 11th, 2010

Pensionarii cu venituri intre 600 si 1.000 de lei vor plati jumatate din abonamentul pe mijloacele de transport in comun

Share This
Tags

* In aceasta dimineata, in sedinta Consiliului Local Municipal, consilierii au decis sa acorde facilitati pe autobuz sau tramvai pensionarilor cu venituri cuprinse intre 600 de lei/luna si 1.000 de lei/luna, in sensul eliberarii de abonamente la jumatate de pret.

Consilierii locali municipali au aprobat in sedinta Consiliului Local din aceasta dimineata proiectul de hotarare privind noile criterii de acordare de facilitati pe mijloacele de transport in comun unor categorii sociale de persoane. Pana acum facilitatile constau in acordarea de gratuitate pe mijloacele de transport in comun, tramvai sau autobuz, celor cu venituri sub nivelul a 600 de lei/lunar, inclusiv.
Cornel Sandulescu, directorul Braicar spune ca a primit numeroase solicitari prin care “unii pensionari cu venituri cuprinse intre 600 lei/luna si 1.000 de lei/luna isi exprima solicitarea de a beneficia de o modalitate de transport cu o eventuala reducere de tarif, diferenta care sa fie suportata de autoritatea locala”.
Astfel, conducerea Braicar a solicitat Primariei ca persoanele cu venituri cuprinse intre 600 lei/luna si 1.000 de lei/luna sa beneficieze de abonament la tramvai sau autobuz cu suportarea a 50 % de catre beneficiar si 50 % de catre autoritatea locala.
Consilierii locali municipali au adoptat in unanimitate proiectul prin care categoriile sociale cu venituri cuprinse intre 600 lei/luna si 1.000 de lei/luna sa primeasca abonamente de tramvai sau autobuz suportand 50 % din pretul acestuia, facilitatea urmand sa intre in vigoare din luna decembrie 2010.

Comentarii

comentariu

About the Author

-