Published On: mar, Noi 23rd, 2010

Pedeapsa: Minorii care au furat o masina, au condus beti si au accidentat un biciclist sunt acum in arest

Share This
Tags

Ieri, Judecatoria Faurei a emis mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 19 zile, pe numele minorilor B.I. si L.F., in varsta de 17 ani, ambii din satul Gabrielescu, comuna Bordei Verde, care, in noaptea de sambata spre duminica, au furat de pe raza orasului Ianca o masina, conducand-o, pe rand, pe drumurile publice.
“Cei doi au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fara a poseda permis de conducere, iar numitul B.I., si pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, fiind sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat inspectorul Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei Municipiului Braila.
La o analiza amanuntita, politistii au mai stabilit ca B.I., in noaptea de 29 spre 30 iulie 2010, a sustras de pe raza municipiului Braila, un autoturism pe care l-a condus pe DN 2B, iar intre localitatile Oprisenesti si Ianca, a surprins si accidentat grav un biciclist care circula regulamentar in aceeasi directie de mers, dupa care a parasit locul faptei, abandonand masina in apropierea orasului Ianca. Initial, fapta a fost inregistrata in evidente cu autor necunoscut.
“La emiterea mandatului, lui B.I. i s-au retinut si faptele comise in luna iulie, respectiv infractiunile de furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fara a poseda permis de conducere, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor si vatamare corporala grava din culpa”, a precizat inspectorul Jenel Sogor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-