Published On: joi, Noi 4th, 2010

Pe Obreja il incanta ideea unei aliante cu PNL

Share This
Tags

“As face alianta doar cu PNL-ul”, este declaratia presedintelui Partidului Conservator Braila, Gheorghe Obreja. Acesta s-a aratat dezamagit de esecul aliantei PSD-PC, la nivel local. Obreja in acuza pe presedintele PSD de sabotarea aliantei, in special datorita faptului ca nu li s-a acordat un colegiu in cadrul alegerilor parlamentare din 2008.
Desi este hotarat sa nu mai accepte nici un fel de alianta venita de la centru, cu social democratii, Obreja s-a dovedit a fi receptiv spre eventuale colaborari cu liberalii braileni.


“La noi la Braila nu mai exista alianta PSD-PC, de cand domnul Stancu a refuzat sa ne dea colegiul care ni se cuvenea de drept. Conform procentului pe care noi il obtinusem la 2008, la alegeri, noi aveam dreptul, din cele sapte colegii, la un colegiu. Din momentul ala alianta PSD-PC nu exista. Ca eu n-am iesit in presa sa-l omor, ca nu imi sta in caracter. Dar nu exista nici un fel de alianta, si am zis-o de mai multe ori si o zic si acum, nici nu va exista atata timp cat eu voi fi presedinte la Partidul Conservator. Chiar daca in 2012, partidul nostru, la nivel central, hotaraste in toamna sa mergem iarasi in alianta, eu la Braila nu voi merge. Daca s-ar face cu PNL-ul merg, nu s-ar pune problema sa nu merg cu PNL-ul”, a declarat Obreja.Lideul conservatorilor braileni este hotarat sa incalce ordinele de la centru, numai sa nu mai joace alaturi de social-democrati.

Comentarii

comentariu

About the Author

-