Published On: joi, Noi 18th, 2010

Obreja critica atitudinea PNL-ului

Share This
Tags

Presedintele Partidului Conservator, Gheorghe Obreja s-a aratat indignat de atitudinea liderului PNL, Crin Antonescu fata de pozitia pe care o ocupa la momentul actual liberalii in sondaje. Obreja este de parere ca PNL-ul ar trebui sa se raporteze la rezultatele pe care le-au obtinut la alegerile trecute si nu la sondajele care sunt vehiculate la aceasta ora.
“Dupa ceva timp am priceput si eu care e motivul totusi al dezbinarii, parerea mea este ca domnul Antonescu, vazand ca el a inceput sa creasca in sondaje, tine de negocieri si vrea sa negocieze la procentul la care apare el in sondaje. Lucru care nu mi se pare deloc corect. Corect ar fi sa negocieze pe procentul pe care l-a avut PNL-ul in 2008. Daca ar fi procedat asa, cu siguranta nici PSD-ul nu ar fi avut o atitudine ostila fata de ei si nici n-ar fi mai aparut tensiuni”, a declarat Gheorghe Obreja.
Presedintele PC a mai adaugat faptul ca PNL-ul nu este in masura la momentul de fata sa cheme partidele la discutii, fiind convins de faptul ca peste un an liberalii ar putea pierde in sondaje.

Comentarii

comentariu

About the Author

-