Published On: lun, Noi 22nd, 2010

Oamenii legii au confiscat cateva mii de pachete de tigari

Share This
Tags

In perioada 19 – 21 noiembrie 2010, politistii din cadrul Politiei Ianca si de la Posturile de Politie Comunale: Sutesti, Mircea Voda, Racovita si Gradistea, impreuna cu jandarmii de la Sectia de Jandarmi Faurei – Grupa de Supraveghere si Interventie Ianca, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Faurei, au efectuat cinci perchezitii domiciliare la locuintele mai multor sateni domiciliati in comuna Sutesti, sat Sutesti.

In urma controalelor efectuate la domiciliile lui acestora au fost gasite si ridicate in vederea confiscarii un numar total de 1.306 de pachete cu tigari, de provenienta Republica Moldova.
“Pachetele respective erau destinate comercializarii, iar posesorii acestora nu detineau acte legale. Celor in cauza li s-au intocmit dosare penale”, a declarat inspectorul Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.

Ieri, agentii de la Politia Comunala Viziru i-au prins in targul comunal din localitate pe C. G. din Braila, in varsta de 59 de ani si pe N. I. din orasul Insuratei, in varsta de 52 de ani, in timp ce detineau asupra lor si ofereau spre vanzare pachete de tigari. Braileanul vindea dintr-un autoturism 1.740 tigarete, de marci diferite, de provenienta Republica Moldova, iar barbatul din Insuratei comercializa dintr-o sacosa 3.620 tigarete, de marci diferite si de provenienta Republica Moldova.

“In ambele cazuri s-a intocmit dosar penal si tigaretele au fost ridicate in vederea confiscarii”, a adaugat  inspectorul Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-