Published On: joi, Noi 25th, 2010

Numarul infractiunilor de furt calificat ia amploare la Braila

Share This
Tags

In ultimele 48 de ore, la Inpectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Braila au fost raportate trei infractiuni de furt calificat, fapt care demonstreaza amploarea pe care a luat-o acest tip de infractiune in randul brailenilor.
Primul caz este cel surprins in incinta unui hypermarket din Braila, de unde au fost sustrase mai multe bunuri.

Politia, ajunsa in timp util la fata locului, a reusit sa-l identifice pe P.V. din Braila, asupra caruia s-au gasit bunuri in valoare totala de 98,12 lei, pe care acesta le luase de pe rafturile unitatii comerciale. In urma acestui fapt, a fost intocmit dosar penal, bunurile reusind sa fie recuperate in totalitate.
Al doilea caz este cel de ieri, cand G.C. si G.V. din orasul Ianca au fost prinsi de catre Politia orasului Ianca impreuna cu Grupul de jandarmi Ianca transportand patru profile si doua usi din metal, cu ajutorul atelajului propriu. In urma cercetarilor s-a stabilit ca obiectele au fost smulse dintr-o statie de irigatie dezafectata, din apropierea localitatii Dudesti. In speta s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de furt calificat.
Cel din urma caz pe care dorim sa il mentionam s-a petrecut tot ieri, in comuna Tudor Vadimirescu, unde R.A. din Scortaru Vechi a luat  bicicleta unui alt consatean din fata unui cafe bar din sat, fiind surprins de un localnic aflat la fata locului.

“Bunul, in valoare de 600 lei, a fost recuperat de catre politisti si restituit partii vatamate, fiind intocmit dosar penal faptuitorului pentru infractiunea de furt calificat”, a declarat Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-