Published On: sâm, Noi 20th, 2010

NE-AM CALIFICAT IN OPTIMILE DE FINALA ALE CUPEI EHF: HC Dunarea Braila – A.C. Ormi Loux Patras 30-26 (17-11)

Share This
Tags

* Alexandrina Soare a pregatit admirabil fetele noastre, care au avut o evolutie de exceptie, Ada Moldovan avand o prestatie foarte buna reusind sa incrie 9 goluri

Fetele noastre isi continua drumul in cupele europene, in urma cu cateva minute incheind en-fanfare meciul cu grecoaicele de la Ormi, prin aceasta aratand ca victoria cu 22-21 in deplasare nu a fost o intamplare. Meciul a fost la discretia handbalistelor pregatite de Alexandrina Soare, dupa aproximativ 20 de minute scorul fiind de 11-4. In ciuda inversunarii echipei elene, care s-a naspustit pur si simplu spre poarta noastra, prima repriza s-a incheiat cu avantajul net al HC Dunarea: 17-11. In partea a doua, evolutia jocului a fost neschimbata, brailencele desfasurand o schema tactica bine pusa la punct, cu o aparare precisa si un atac ucigator, scorul final fiind 30-26.

Dupa meci, vizibil emotionata, antrenoarea fetelor noastre a declarat: “Sunt fericita pentru aceasta calificare. Impartasesc acest sentiment cu jucatoarele, cu publicul, dar si cu toti oamenii care fac parte din cadrul acestei echipe. Am avut un an dificil, in care am reusit sa ne indeplinim insa toate obiectivele. Multumesc publicului”

HC Dunarea Braila: Moldovan 9 (2 din 7m), Dancu 5, Brot 5 (3), Tomuleanu 3, Craciun 2, Lazarin 2, J.Luca 2, Adespii 2 (1).

AC Patras: Niparaviciene 7, Strataki 7 (3), Suto 5 (1), Gheorghe 2 (1), Tsangalidou 2, Anthitsi 1, Stratou 1, Papazoglou 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-