Published On: vin, Noi 19th, 2010

Masuri drastice impotriva magazinelor care vand “droguri legale”

Share This
Tags

* Social democratii braileni au pornit o adevarata campanie impotriva etnobotanicelor

Presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu, sustine ca trebuie gasita o solutie pentru stoparea comertului cu plante etnobotanice. “Ce inseamna ca nu vrea Europa? Europa nu vrea multe! Europa vrea sa ne ia bani si sa nu ne dea mai nimic.  Dar, cand vezi cum arata magazinele astea, cu usile inchise, nu se vede nimic inauntru, nu se poate asa ceva. Dumneavoastra ca si consilieri locali si noi toti, intr-un fel suntem vinovati de ceea ce se intampla. Toti avem copii mai mari sau mai mici si tentatia este mare. Altii au rezolvat problema interzicand astfel de magazine si o sa se judece. Si ce o sa se intample daca se judeca? Deci, sa mergem pe aceeasi idee: lasa ca lucrurile merg, sa fie bine pentru toti, nu merge la infinit. Mai ales cu probleme din acestea si cu plantele astea”, a declarat presedintele PSD Bunea Stancu.

Pana cand autoritatile romane sa decida interzicerea plantelor etnobotanice din magazine, un alt tanar din Bucuresti si-a pierdut viata din cauza consumului excesiv de droguri legale. Apropiatii spun ca bucuresteanul devenise dependent de prafurile albe, motiv pentru care consuma de mai multe ori pe zi “sare de baie”.

“Cu mare durere in suflet si regret anuntam moartea lui Tom, fostul tobosar al trupei Do Diez (actualmente Deathdrive). Multi din cei care au prins ultimii ani in Bucuresti l-au cunoscut pe Tom si stiu ce om special a fost, chiar si in cele mai negre momente.Tom s-a stins din viata in data de 18 noiembrie la Spitalul de Urgenta din Bucuresti”, ne-au declarat prietenii tanarului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-