Published On: lun, Noi 29th, 2010

Marea Debarasare continua

Share This
Tags

* Vineri, 3 decembrie si sambata, 4 decembrie, se va desfasura campania de colectare a echipamentelor electrice si electronice de la populatiei, organizata de Primaria Municipiului Braila, SC “Brai-Cata” si Asociatia “ENVIRO”

Astfel, cine doreste sa renunte la aparatura electrica si electrocasnica uzata o poate face in intervalul orar 07.00 – 09.00, lasandu-le in fata gospodariei sau la punctul de precolectare a deseurilor, in cazul Asociatiilor de Proprietari.
Deseurile vor fi colectate si transportate de catre firmele de salubritate la depozitul situat in Braila, Soseaua Ramnicu Sarat, nr. 123, iar cheltuielile pentru colectare si transport sunt suportate de catre societatile comerciale.
Mentionam ca este interzisa colectarea deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice de catre persoane neautorizate sau societati comerciale, altele decat operatorii de salubritate. In cazul identificarii unor astfel de situatii se vor aplica sanctiuni contraventionale de catre Politia Comunitara.
Pentru buna desfasurare a campaniei, brailenii pot contacta telefonic DAGL Braila la numarul de telefon 0239/611682.

Comentarii

comentariu

About the Author

-