Published On: sâm, Noi 27th, 2010

Magazinele de vise trebuie interzise!

Share This
Tags

* sustine deputatul PNL Diana Tusa, Membru al Comisiei pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor * luni dimineata, consilierii municipali pot spulbera „moartea alba” din Braila

„Asa-zisele “Magazine de vise” fac victime zilnic. Zi de zi suntem informati de mass-media de persoane care in urma consumului de substante etnobotanice au ajuns intr-o stare de sanatate grava sau chiar au decedat. Nu vorbim de cateva persoane, ci de zeci de persoane, in special tineri, internate zilnic doar pentru ca au consumat astfel de plante cu efecte nocive pentru sanatatea lor”, a declarat Deputatul PNL Diana Tusa, referindu-se la initiativa consilierilor PSD si PNL de a bloca vanzarea plantelor etnobotanice pe raza municipilui Braila.

„Afacerea produselor etnobotanice devine tot mai ingrijoratoare, consumul in randul tinerilor fiind de-a dreptul exploziv, in ultimul an, mai ales dupa esecul guvernului Boc de a stavili comertul cu moartea, cum s-ar putea numi acest business. Singura speranta sunt autoritatile locale. In calitate de deputat al brailenilor din Colegiul 1, dar si de membra a Comisiei pentru Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor fac apel la autoritatile locale din Braila sa ia masuri in consecinta. Un prim pas ar fi, asa cum s-a intamplat deja in mai multe orase din tara, ca alesii locali de toate culorile politice sa isi dea mana si sa interzica astfel de “Magazine de vise” in oras sau cel putin sa le interzica in apropierea unitatilor de invatamant. Am fost informata ca deja consilierii municipali pregatesc un astfel de proiect si ii felicit pentru initiativa. Imi exprim speranta ca aceasta va fi votat in sedinta CLM”, a spus deputatul PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author