Published On: joi, Noi 18th, 2010

Intalnire de rang inalt la Braila

Share This
Tags

* Consulul General al Federatiei Ruse la Constanta s-a intalnit, astazi, la Braila, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gheorghe Bunea Stancu, subprefectul Veronica Macri si viceprimarul Stanel Necula

Noul consul general al Federatiei Ruse la Constanta este Mihail Mihailovici Reva, care a luat stafeta de la Victor Demin, al carui mandat s-a incheiat in luna august. Timp de cinci ani, începand cu 20 octombrie 2010, noul Consul General, Mihail Mihailovici Reva, va acorda vize pentru Rusia si se va implica in viata celor care fac parte din districtul consular, aici fiind inclus si judetul Braila.
Mihail Mihailovici Reva a solicitat o intrevedere cu reprezentatii administratiei locale din Braila, avand in aceasta dimineata o intalnire cu presedintele CJ – Gheorghe Bunea Stancu, subprefectul Veronica Macri si viceprimarul Stanel Necula.
Oficialii braileni si-au exprimat convingerea ca relatiile prietenesti si colaborarea reciproc avantajoasa dintre cele doua tari sa se dezvolte in continuare in spiritul prieteniei traditionale, al intelegerii si increderii reciproce.
Inainte de numirea in aceasta functie Mihail Mihailovici Reva a fost timp de cinci ani Consul al Federatiei Ruse in Bulgaria.

Comentarii

comentariu

About the Author

-