Published On: mar, Noi 23rd, 2010

Festivalul de Teatru continua

Share This
Tags

* In perioada 21 – 28 noiembrie Teatrul “Maria Filotti” este gazda Festivalului “Zile si nopti de teatru la Braila”

Maine, de la ora 14.00, in Foaierul Teatrului au loc: recitalul de vioara al Alexandrei Satnoianu – profesor indrumator Gheorghe Vasile, recital de pian al lui Filip Ghiura, Samuel Vanea, Emina Dobrescu, Amiela Bucur – profesor indrumator Gianina Ghionea, recital de chitara clasica al lui Mihai Stefan – profesor indrumator Marius Serban si recital de vioara al lui Andrei Dobrescu, Cristian Cojocaru, Simion Dobrescu – profesor indrumator Iosif Cojocaru.
De la ora 17.00, la Sala Studio, Teatrul de Papusi “Princhindel” din Alba Iulia prezinta “Universul din lanterna magica”, in regia lui Radu Dinulescu, distributia: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorteanu. Spectacolul cu actori si papusi are si tot felul de masinarii si instalatii pentru copii de la sase ani in sus, dar si pentru parintii lor. Spectacolul incearca sa ne spuna, fara cuvinte, dar cu multa muzica si culoare, cat de importanta este iubirea, mila si teama in marea experinta a vietii din orice fel de Univers.
Sala Mare gazduieste de la ora 20.00 piesa “Herr Paul” de Tankred Dorst in regia lui Radu Afrim. Din distributie fac parte: Cezar Antal, Lucretia Mandric, Matei Rotaru, Horia Suru, Isabela Neamtu, Nora Covali, Andrea Gavriliu, scenografia Iuliana Valsan si coregrafia Andreea Gavriliu.
De la ora 22.00  la Clubul Festivalului, unul dintre muzicienii importanti, Tic Petrosel, acompaniat la pian de Marlene Hristea vine la Braila pentru a va canta din lirica marelui poet iesean, Emil Brumaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-