Published On: joi, Noi 18th, 2010

Exercitiu de evacuare in caz de incendiu la Gradinita nr. 11

Share This
Tags

* In aceasta dimineata, la Gradinita cu program prelungit nr. 11 Braila a avut loc un exercitiu de evacuare in caz de incendiu un caz de suprasolicitare a instalatiei electrice *  Personalul auxiliar a observat si a anuntat conducerea unitatii, a fost pornita alarma si au fost evacuati copiii

Cei mici au lasat jucariile si materialele in clase si au ascultat indicatiile cadrelor didactice, astfel incat evacuarea s-a produs rapid, fara panica. Dupa evacuare au fost verificate clasele de catre educatoare pentru a nu exista copii ramasi in clase.

Echipajul de pompieri care a sosit la fata locului a procedat la limitarea si lichidarea incendiului, iar dupa terminarea exercitiului sergent Florin Lascu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dunarea” Braila a prezentat copiilor masurile de prevenire si de comportare in cazul unui incendiu.

Copiilor li s-a prezentat echipamentul din dotare al pompierilor, li s-a explicat la ce foloseste fiecare si au avut ocazia sa poarte cateva minute casca de pompier, dar si sansa de a pune intrebari pompierilor prezenti la exercitiu.

ISU a trimis la sediul gradinitei o autospeciala de interventie cu toate echipamentele necesare tehnicilor cu care se intervine pentru stingerea incendiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-