Published On: joi, Noi 25th, 2010

Curtea de Conturi a intrat in Primaria Braila

Share This
Tags

* Este vorba de controlul anual pe care Curtea de Conturi il face la unitatea administrativ teritoriala

Primarul Aurel Simionescu a precizat in aceasta dimineata ca institutia pe care o conduce a primit vizita celor de la Curtea de Conturi, nefiind vorba insa de un control tematic, asa cum au aparut zvonuri in oras. Edilul sef este nemultumit de faptul ca Primaria este tinta unor zvonuri.

“Este adevarat avem un control al Curtii de Conturi, este unul care se face anual,  este controlul de fond si care vizeaza toata activitatea care se desfasoara in unitatea administrativ teritoriala. Nu este un control tematic asa cum mai au dumnealor.

A specula de ce, pe este, cu ce formula este, nu are rost. Nu vreau sa fac alte comentarii, nu are rost. Din pacate exista o criza de credibilitate in tot ceea ce priveste zona publica si avem tendinta sa credem zvonurile si mai ales alea proaste decat ceea ce se intampla in mod normal. Mi se spune ca s-au facut si pariuri pe Grivita ca nu se va asfalta acolo. Unii au castigat, unii au pierdut evident din pariurile astea, dar sunt facute in zona negativa. La fel cu salariile profesorilor, acestea se vor plati”, a declarat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-