Published On: lun, Noi 1st, 2010

Consiliul Judetean va cantari masinile care transporta marfa pe drumurile judetene

Share This
Tags

* Consilierul judetean Marian Sarbu i-a solicitat presedintelui Consiliului Judetean (CJ) sa se faca controale si sa nu mai fie lasate sa circule pe aceste drumuri masinile cu tonaj mai mare decat limita maxima admisa

Circulatia masinilor pe drumurile judetene unde nu exista o limita de greutate este una dintre preocuparile consilierilor judeteni. La sedinta de vineri a CJ, consilierul Marian Sarbu a declarat ca supraincarcarea masinilor este unul dintre motivele pentru care se distrug drumurile judetene.
“Pe niciunul dintre drumurile judetene la intrare nu exista indicatoare de limitare a greutatii, motiv pentru care transportatorii distrug drumurile. Pe Drumul Marii indicatorul a stat montat doar trei zile. CJ poseda o instalatie de cantarire. Propun ca impreuna cu cei de la Autoritatea Rutiera sa facem actiuni de cantarire si noi trebuie sa omologam zone pentru a se putea face cantarire. Degeaba avem o comisie care analizeaza situatia drumurilor judetene daca nu facem ceva pentru ca acestea sa nu se mai distruga”, a declarat marian Sarbu.
Seful CJ, Gheorghe Bunea Stancu promite ca lucrurile se vor remedia si ca va face in asa fel incat sa existe astfel de indicatoare pe toate drumurile judetene.
“Trebuie montate indicatoare peste tot, chiar daca aproape mereu se fura, ele trebuie inlocuite. In plus trebuie vorbit si cu seful Politiei pentru ca degeaba facem noi actiune de control ca soferii masinilor care transporta diverse lucruri se anunta intre ei prin statii. Ori de cate ori este nevoie vom monta indicatoare, chiar daca ne costa”, a spus seful CJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-