Published On: vin, Noi 26th, 2010

Consilierii judeteni se intrec in retete de slabit

Share This
Tags

* Dupa ce Dan Apostol a dezvaluit reteta prin care a reusit sa slabeasca cateva zeci de kilograme, acum a venit randul lui Adrian Ritzinger sa se mandreasca cu kilogramele in minus

Dan Apostol, proaspat uns consilier judetean i-a socat pe multi dintre membrii Consiliului Judetean cand la “inscaunarea” in functie s-a prezentat cu cateva zeci de kilograme in minus. Moda slabitului se pare ca a prins printre consilierii judeteni, asta pentru ca si altii au decis sa-i urmeze exemplul. Desi reteta este diferita de cea a lui Dan Apostol, Adrian Ritzinger se poate mandri ca a scapat in doar doua luni de 15 kilograme, mancand cat se poate de normal.
Intrebat care este reteta minune, consilierul judetean a declarat ca este vorba de ceva extrem de simplu. “S-a schimbat regimul alimentar, inversand de fapt masa de seara cu masa de dimineata. Exista pe internet acest sistem de regim alimentar. Inseamna de fapt a manca normal. Problema este ca dimineata se bea o cafea si se mananca un pesmete, ceea ce reprezinta chipurile masa de dimineata, iar masa de dimineata ajunge cea de seara, respectiv un fruct, stiu eu, un mic dejun daca se poate, in general fara paine sau fara ulei sau alte grasimi in regim. Nu exista o reteta anume. Am slabit 15 kg in doua luni”, a declarat Adrian Ritzinger.

Comentarii

comentariu

About the Author

-