Published On: mar, Noi 30th, 2010

Colegiul National “Nicolae Balcescu” este vopsit portocaliu

Share This
Tags

* Inspectorul scolar general Viorel Botea a dat o declaratie halucinanta: a spus ca ii va cere sotiei sa-l faca rosu si sa-i  puna si un felinar, ca sa fie toti multumiti

Astazi, gardul, care imprejmuieste  Colegiul National “N. Balcescu”, a fost vopsit de proba intr-o nuanta vesela de portocaliu “pedelist”. Aceasta activitate se desfasoara de cateva zile. Chiar daca prognozele meteo nu sunt imbucuratoare, intrucat se anunta precipitatii sub forma de ninsoare, la Colegiul National “Nicolae Balcescu” se fac ultimele retusuri cu privire la reabilitarea acestei institutii de invatamant. Culoarea pentru care s-a optat a fost portocaliul: adica buna dispozitie, optimism, caldura, sufleteasca bineinteles, si pe timp de iarna.

V-ati gandit cumva la nuanta reprezentativa a vreunui partid politic? E foarte posibil sa va fi inselat. Nuanta trebuie “sa fie in consonanta” cu cea existenta deja pe zidurile colegiului. Nu are nici un fel de implicatie politica. Pentru a nu da nastere unor interpretari rautacioase, inspectorul scolar general, Viorel Botea, a declarat: “Vopsitul gardului se realizeaza din banii ramasi din cei care au fost alocati pentru reabilitarea colegiului. Firma nu este PDL. Nici o firma dintre cele cu care colaboram nu este PDL. O sa-i spun nevestei mele sa-l faca rosu (gardul) si o sa-i pun si un felinar ca sa fiti toti multumiti”.

La adapostul intunericului, muncitorii au continuat sa vopseasca gardul. Intrebati ce culoare are varul folosit, ei au raspuns la unison: portocaliu luminos!

Comentarii

comentariu

About the Author

-