Published On: mie, Noi 24th, 2010

Cate sponsorizari, atatea pachete

Share This
Tags

* Organizatiile de pensionari din Braila vor sa primeasca pachete din partea municipalitatii, dar fara sa divulge datele de identificare ale membrilor acestora * Cel putin asa au sustinut in aceasta dimineata o parte dintre reprezentantii pensionarilor, la Prefectura, in cadrul unei intalniri.

“Pachetele de sarbatori sunt realizate din fonduri pe care le primim de la diversi sponsori. Prin sponsorizari intelegem: cozonaci, ulei, zahar. Facem un numar de pachete si raportat la numarul de membri din asociatie noi oferim astfel de pachete. Nu ne poate impune nimeni, asa cum nici noi nu putem impune sponsorilor nostri cate ajutoare sa ne ofere”, a declarat Camelia Gusatu, reprezentantul Primariei.
In plus aceasta le-a solicitat reprezentantilor pensionarilor informatii despre numarul de membri si numele acestora pentru a stii cu exactitate daca un pensionar este inscris la o singura asociatie sau la mai multe si pentru a evita situatiile in care unii ar urma sa primeasca mai multe pachete, iar altii niciunul.
“Noi vrem sa impartim fiecarei asociatii pachete, nu numai uneia sau unui singur reprezentant care sa le distribuie mai apoi”, a precizat Camelia Gusatu.
Numai ca surpriza. In timp ce doi, trei dintre reprezentantii pensionarilor au fost de acord cu alcatuirea unei baze de date pe care sa o prezinte Primariei, altii au sustinut sus si tare ca “datele sunt personale si trebuie respectata procedura privind informatiile despre datele cu caracter personal”, astfel incat s-a ajuns la concluzia ca mai bine se fac liste cu numarul, nu cu numele membrilor asociatiilor.
Ideea unei baze de date cu numele, eventual CNP-ul pensionarilor de la fiecare organism existent in teritoriu a fost sustinuta si de subprefectul Veronica Macri, dar si de Lucica Scutaru, reprezentantul Directiei de Sanatate Publica Braila care crede ca astfel se poate stii si situatia persoanelor varstnice nedeplasabile care pot fi ajutate in situatii deosebite.

Comentarii

comentariu

About the Author

-