Published On: mar, Noi 9th, 2010

Caravana “Invata pentru tine” vine la Braila

Share This
Tags

Pana la sfarsitul lunii noiembrie Caravana Invatarii Permanente trece prin 19 localitati din tara promovand oferte de pregatire, cursuri, dezvoltare personala si consiliere si oferind informatii celor interesati despre cum pot deveni mai competitivi pe piata muncii accesand www.invatapentrutine.ro. La Braila, Caravana va poposi pe 10 noiembrie in fata Primariei.
“Portalul se adreseaza tuturor celor care isi doresc un pas inainte in cariera ori urmaresc sa invete o meserie noua, sa schimbe domeniul sau industria in care activeaza si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru viitor, cu un simplu click pe calculator. Acest proiect este un prim pas necesar in stimularea interesului public si motivatia angajatilor si angajatorilor pentru participarea la formarea profesionala continua mai ales a categoriilor de adulti aflati in situatie de risc pe piata muncii – tineri si persoane de peste 40 de ani”, spune Silvia Giurca, PR manager.
Caravana face parte din primul proiect national de promovare a invatarii pe parcursul intregii vieti, dezvoltat de catre un parteneriat format din Asociatia Observator pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Gnosos Consult si co-finantat prin Fondul Social European prin POS DRU 2007 – 2013, Investeste in oameni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-