Published On: mar, Noi 2nd, 2010

Camera Agricola a scris 112 proiecte in noua luni din care a castigat peste 3 miliarde de lei vechi

Share This
Tags

Dupa ce seful Camerei Agricole Braila, Neculai Zotoi, si-a trimis la cateva sedinte ale Consiliului Judetean (CJ) Braila un reprezentant, Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila a decis sa-l cheme pe acesta la raport. Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, Neculai Zotoi si-a prezentat raportul de activitate in fata consilierilor judeteni. In primele noua luni ale anului, Camera Agricola a realizat pe patru masuri 112 proiecte. Pentru fiecare proiect in parte Camera Agricola a perceput 2 %, la aceasta suma adaugandu-se taxele percepute la cursurile organizate prin aceasta institutie, astfel incat pana acum institutia a reusit sa isi scoata banii necesari pentru bugetul pe anul 2011 care asteapta acum avizul de la centru.
30 de proiecte s-au depus pe Masura 1.1.2 – “Instalarea tinerilor fermieri”, 14 pe Masura 3.2.1 – “Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de microintreptinderi”, 67 pe Masura 1.4.1 – “Sprijinirea fermelor agricole de semisubzistenta” si un singur proiect pe Masura 1.2.1 – “Modernizarea exploatatiilor agricole”.
“Pana acum Camera Agricola a organizat cursuri de calificare pentru agricultor, ingrijitor animale, horticultor, piscicultor, apicultor. Am organizat actiuni de informare in toate comunele judetului. De asemenea s-a acordat asistenta tehnica de specialitate unui numar de 8.531 de producatori”, a declarat Neculai Zotoi, directorul camerei Agricole Braila care a adugat ca taxa de 2 % la fiecare proiect se percepe abia inm momentul in care acesta a primit aprobarea de finantare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-