Published On: joi, Noi 4th, 2010

Braconier prins la vanatoare de mistreti

Share This
Tags

* Politistii au prins un brailean de 51 de ani care a impuscat doi porci mistreti pe un fond de vanatoare

Ieri, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase impreuna cu reprezentanti ai Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Braila, l-au prins in flagrant pe C. G., din Braila care a impuscat din autoturism doi porci mistreti pe fondul de vanatoare nr. 5 “Lunguletu”.
Politistii au stabilit ca barbatul este detinatorul legal al armei de vanatoare marca ZB, de calibru 12 mm, dar nu avea si autorizatie de vanatoare pe fondul respectiv, pentru specia mistret.  “Cele doua cadavre de porc, arma de vanatoare, un cartus si trei tuburi au fost ridicate, iar autoturismul indisponibilizat, in vederea continuarii cercetarilor”, a declarat inspector Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.
Braileanul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, iar in cursul zilei de astazi a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva pentru uz de arma letala, fara drept si vanatoare fara autorizatie de vanatoare legala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-