Published On: sâm, Noi 13th, 2010

Boboc este pregatit pentru vicepresedentia Consiliului Judetean

Share This
Tags

PDL-ul a decis sa-i retraga de pe functiile administrative pe Giana Patrascu si Stanel Necuala, facand astfel loc liberalilor Catalin Boboc si respectiv Alexandru Danaila.

Cu toate astea, liberalii au decis sa isi reserve un dram de neincredere, decizia finala urmand a fi luata in momentul in care posturile de viceprimar si vicepresedinte CJ, vor fi cu adevarat vacante.

“Nu ne am grabit sa luam o decizie definitiva. Curentul partidului ar fi acela de a merge eu vicepresedinte, la consiliul judetean si colegul Alexandru Danaila, viceprimar, pot sa spun ca acesta ar fi curentul partidului, dar cu o decizie finala, concreta cu consultarea presedintilor de organizatii locale, nu a avut loc inca. In momentul in care acele doua posturi vor fi libere si in masura in care colaborarea noastra cu cei de la PSD, in Consiliul Local si Consiliul Judetean, va continua si va decurge bine, atunci vom lua decizia finala”, a declarat presedintele liberalilor, Catalin Boboc.

In ciuda evenimentelor de pe plan national, intre PNL si PSD Braila a existat intotdeauna o buna colaborare, motiv pentru care liberalii au incredere ca vor primi cele doua functii administrative.

Comentarii

comentariu

About the Author

-