Published On: mar, Noi 30th, 2010

Bataie ca-n filme la distoteca din Tichilesti

Share This
Tags

Sandu Albei, ginerele lui Spiru “Haret”,  impreuna cu alti doi braileni au plecat sa bea si sa asculte muzica lautareasca intr-o discoteca din Tichilesti. Muzica lautarilor veniti din Gropeni special ca sa antreneze atmosfera din discoteca si alcoolul in exces au dus inevitabil la izbucnirea unui conflict de proportii. Cei trei braileni au fost batuti zdravan de catre sapte tineri din Tichilesti.
Patronul discotecii, martor la intreaga scena, a fost cel care a sunat la Politie. Se pare ca Sandu Albei si prietenii sai refuzau sa-si achite nota de plata, fiind ametiti bine de aburii alcoolului. De aici si pana la bataie nu a mai fost nevoie dacat de un singur pas. Cand au ajuns politistii la discoteca din Tichilesti au putut sa observe cu usurinta atat scaunele rupte si rasturnate, sticlele sparte, pe Sandu Albei zacand pe podea intr-o balta de sange, cu capul spart, ceilalti doi si ei in stare foarte grava.
Ranitii au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, imediat dupa ce au dat declaratii. Sandu Albei a refuzat sa i se acorde ajutor medical si sa ramana internat. Ceilalti doi au ramas sub atenta supraveghere a cadrelor medicale pentru a li se efectua analize amanuntite. Cei trei braileni, snopiti in bataie, au refuzat sa depuna plangere impotriva celor din Tichilesti. ” Politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica pentru Mediul Rural au inaintat dosarul la Parchetul de pe langa Judecatoria Braila, care a dispus fata de un numar de 11 persoane inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de incaierare si distrugere”, a declarat inspectorul Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei brailene.

Comentarii

comentariu

About the Author

-