Published On: vin, Noi 19th, 2010

Basescu si PDL se duc pe apa sambetei

Share This
Tags

* Crin Antonescu este politicianul in care romanii au cea mai mare incredere

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este personajul public in care romanii au cea mai mare incredere. Şeful statului a ajuns la 13%. Dan Diaconescu ar obtine 10% din voturi, dar preşedintele PNL, Crin Antonescu, este primul prezidentiabil, potrivit unui sondaj de opinie realizat telefonic de catre CCSB in luna noiembrie. Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar obtine 37% din voturi. Pe locul secund se afla PNL – 27% – unul din cele mai mari scoruri inregistrate de liberali in sondaje de-a lungul timpului, in timp ce PDL este la 17%. UNPR este cotat la doar un procent.
Basescu este creditat cu doar 13 procente, in timp ce Emil Boc cu 11%. Romanul in care populatia are cea mai mare incredere este guvernatorul şef al BNR, Mugur Isarescu, 46%, urmat de preşedintele PNL, Crin Antonescu – 41%, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu – 36 de procente. Preşedintele PSD, Victor Ponta, este cotat cu 35 de procente, urmat de Corneliu Vadim Tudor, cu 26 de procente.
Daca la partide PNL e in urma PSD, situatia se inverseaza atunci cand vine vorba de candidatii la preşedintie ai celor doua formatiuni. Crin Antonescu ii ia fata lui Victor Ponta. Antonescu este creditat cu 34 de procente, Ponta cu 24%, iar pe locul trei se afla preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. Vedeta tv, Dan Diaconescu, a ajuns la 10% in sondaje, iar liderul UNPR, Cristian Diaconescu la 5%.

Comentarii

comentariu

About the Author

-