Published On: mar, Noi 30th, 2010

Autorizatie prelungita pentru autogara din Calea Galati

Share This
Tags

* Una dintre firmele de transport local si interjudetean de calatori a solicitat si a primit prelungirea avizului pentru desfasurarea activitatii in locatia din Calea Galati, nr. 261

Consilierii locali municipali au aprobat, ieri, proiectul care vizeaza desfasurarea activitatii de “autogara” de catre “Gebamy” in locatia din Calea Galati, nr. 261, cu mentiunea ca societatea isi va desfasura activitatea in locatia amintita cu respectarea normelor privind igiena, salubritatea si ordinea publica, in caz contrar hotararea isi va pierde valabilitatea.
“Serviciul de Tranport Public Local de Calatori si Administrare Portuara a analizat dosarul depus de societate la Primaria Municipiului Braila, in vederea prelungirii avizului de functionare a autogarii de pe Calea Galati, nr. 261, infiintata in 2003, pentru care a detinut licenta de executie eliberata la data de 11.07.2003. Autogara este compusa din: spatiu interior (parter) pentru sala de asteptare, birou, toaleta, garaj si bar, toate in incinta unei cladiri cu etaj de la adresa specificata”, spune Dan Gheorghe, seful serviciului care a adaugat ca se recomanda ca firma sa asigure masurile de siguranta rutiera, in special la iesirea in Calea Galati, prin dirijor de circulatie care sa previna aparitia de incidente rutiere.
Primarul Aurel Simionescu a atras atentia, reprezentantului legal al societatii, George Baba sa respecte prevederile legale: “Rugamintea este domnule Baba ca atunci cand pleaca masinile sa fie pe spatiul respectiv pentru a nu incurca traficul, sa nu se produca ambuteiaje”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-