Published On: mie, Noi 17th, 2010

Amenintati cu arma in trafic

Share This
Tags

*O braileanca povesteste cum si-a vazut moartea cu ochii. * A. Mariana, in varsta de 50 de ani, se afla in maxi-taxi cand a realizat ca un barbat aflat pe banda alaturata indrepta un pistol in directia ei

Totul a inceput de la o simpla disputa in trafic. Soferul unui autoturism Ford Focus, inmatriculat in Cluj, si-a pierdut rabdarea in trafic, pentru ca nu avea loc suficient sa depaseasca maxi-taxiul in care se afla femeia. Cand in final a ajuns in dreptul microbuzului acesta a lasat geamul jos si l-a amenintat pe sofer cu un pistol.
“Am plecat cu maxi-taxi din centru cu numarul 34, spre Bariera. In momentul in care a plecat maxi-taxi din statie cand am ajuns in colt maxi-taxi a oprit probabil sa dea prioritate sau ceva s-a intamplat deoarece in spatele nostru a clancsonat o masina foarte tare, cu multa, multa insistenta. Imediat a plecat maxi-taxi, am intrat pe Ana Aslan, apoi pe Sfantul Constantin, Campiniu si am ajuns in Bulevardul Cuza. In Bulevardul Cuza era o masina in fata noastra, un maxi-taxi, pe banda a doua. Pe banda din partea dreapta cum mergeam noi a intrat masina care era in spatele nostru, nu stiu exact ce masina, am inteles ca era un Ford Focus, argintiu si iar a inceput sa clacsoneze cu insistenta la sofer. Acesta s-a ridicat si a crezut ca s-a intamplat ceva probabil, la volan, in spate la masina si l-a intrebat ce vrea. Soferul de pe masina mica a deschis geamul, a iesit asa pe geam afara, a scos pistolul, un pistol negru cum l-am vazut noi si il flutura. Soferul de pe maxi-taxi i-a zis: ce vrei ma? ce faci cu ala? El a mers mai inainte, ca semaforul a durat, nu a tras in fata masinii dar tot pe banda lui si soferul a inceput sa tremure asa si a zis: ia stai ca sun eu la politie. Imediat lumea s-a alarmat si au zis ca are numarul SVW sau SGW ceva de genul asta, o masina de culoare argintie. Masina a tras in fata imediat, ne-a depasit pe Cuza si a ajuns la Tribunal, unde a si stationat”, a declarat martorul incidentului.
Panica creata i-a facut pe calatori sa sune la 112 si sa ceara ajutorul politiei pentru a-l prinde pe tanarul tupeist. “In tot acest timp soferul de pe maxi-taxi a sunat la politie, la 112 si a povestit ce s-a intamplat si l-a rugat sa se prezinte la politie. El a spus: sunt in trafic, ma numesc Cosmin. A dat numarul de la masina dar nu l-am retinut, dar a zis ca e in trafic si se duce spre Viziru si i-a rugat sa vada ca masina este stationata in fata tribunalului. Eu cu o vecina am coborat la Bariera, ne-am rezolvat problemele noastre si ne-am intors inapoi. Atunci am vazut doua masini de politie la tribunal, Logan si o masina de jandarmerie albastra. Noi n-am oprit dar soferul a insistat si ne-a zis: va puneti martori in situatia in care politia va solicita. Noi am zis ca da, cu toata placerea. Putea sa traga in dumneata, putea sa ne loveasca si pe noi. Cum asa la 11 ziua sa tragi sau sa ne ameninti cu pistolul. Un tanar era la volan, am zis noi ca mai mult de 25 de ani nu are. Am venit acasa, am povestit la familie, bineinteles ca l-am sunat si pe sot imediat, ca acolo in Bariera chiar ma luase tremuratul si pe vecina mea, ca eram amandoua. Ne-am ascuns dupa sofer, ca am zis ca daca trage sa nu ajunga la noi. Noi l-am intrebat pe sofer daca a avut vreun conflict ceva cu el, in discutiile care s-au purtat in masina si a zis ca nu il cunoaste. Masina nici nu era de aici ca era cu numar de Cluj”, a adaugat A. Mariana, ingrozita de ceea ce i se putea intampla.
Surse din cadrul politiei ne-au declarat ca l-au identificat pe posesorul autoturismului respectiv si au constatat ca avea permis de port arma dar pentru ca soferul microbuzului nu a depus plangere la politie, tanarul a scapat fara sa dea prea multe explicatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-