Published On: mie, Noi 3rd, 2010

Al doilea tanar implicat in jaful de 10.000 de lei a fost prins

Share This
Tags

* Braileanul de 26 de ani, dat in urmarire la nivel national pentru furt calificat a fost prins ieri dimineata de politistii braileni

Pe numele lui N. I., de 26 de ani din Braila Judecatoria a emis, luna trecuta, in lipsa, mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, pentru infractiunea de furt calificat.
Reamintim ca in perioada 8 – 9 octombrie, acesta impreuna cu P. V., de 27 de ani au intrat in locuinta brailencei B. M. si au furat trei tablouri, o icoana, mai multe fotografii de familie, un set de tacamuri, un ceainic si un scaun pirogravat, toate piese foarte vechi in valoare de aproximativ 10.000 de lei.  Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 80 %.
Pe 21 octombrie, tanarul de 27 de ani a fost arestat preventiv, iar pentru ca nu a fost de gasit, pe numele complicelui, Judecatoria Braila a emis mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile, de la data prinderii si incarcerarii in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-