Published On: lun, Noi 29th, 2010

1 Decembrie – Ziua tuturor romanilor la Muzeul Brailei

Share This
Tags

* Maine, de la ora 12.30, la sediul Muzeului Brailei din Piata Traian, nr. 3, va avea loc o manifestare dedicata Marii Uniri

Activitatea face parte din proiectul educational „Cartea este cel mai tacut si constant prieten”, proiect realizat de Scoala de Arte si Meserii Tichilesti in colaborare cu Muzeul Brailei. Programul activitatilor este coordonat de profesor Luminita Cocis si invatator Buzoianu Alexandru si cuprinde cantece patriotice interpretate de elevii SAM Tichilesti, precum si prezentarea unui material in Power Point ce are ca tema semnificatia zilei de 1 Decembrie.

Proiectul isi propune sa mareasca gradul de coeziune a grupului participant, sa integreze in comunitate persoanele private de libertate, sa cultive in randul lor sentimente nobile, sa le determine sa socializeze. Elevii de la Penitenciarul Tichilesti au posibilitatea sa viziteze expozitiile Muzeului Brailei sub indrumarea personalului de specialitate. Iesirea in comunitate a elevilor va fi coordonata de comisar Ionel Ceama, director adjunct al Serviciului de Educatie si Asistenta Psihosociala din cadrul Penitenciarului de Minori si Tineri Tichilesti, prof. Camelia Ionela Enache, director al unitatii de invatamant si prof. Cristina Elena Moraru, coordonator de proiect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-