Published On: joi, Oct 21st, 2010

Zaharul comunitar s-a epuizat!

Share This
Tags

Actiunea de impartire a ajutoarelor comunitare continua. Desi s-a terminat de impartit intreaga cantitate de zahar, la alte produse situatia nu este aceeasi. Oamenii vor trebui sa mai faca cateva drumuri pentru a intra in posesia alimentelor ravnite.
“Din aproximativ 15.131 de beneficiari pana acum au ridicat, cele cinci produse care sunt disponibile: biscuiti, faina, paste fainoase, malai si zahar, 5.218 persoane. Numai in aceasta saptamana au ridicat produsele 1.365 persoane. Am facut o analiza si sunt 124 de tone de produse impartite pana acum. Sigur ca lucrurile vor continua. Daca la zahar e impartita toata cantitatea, la faina din 218 tone s-au impartit 60. Deci mai sunt cantitati importante de impartit”, a precizat primarul Aurel Simionescu.
Si cum sezonul rece a inceput, au fost depuse si primele solicitari pentru subventiile la caldura. Pana in prezent au fost depuse 348 de solicitari la gaze, 135 la lemne si alte tipuri de combustibil si cinci la energia termica pentru cei contorizati individual.

Comentarii

comentariu

About the Author

-