Published On: mar, Oct 5th, 2010

Un incediu a distrus o casa, in Braila

Share This
Tags

* imobilul era abandonat, asa ca incendiul de astazi dimineata nu a facut victime

Flacari, in aceasta dimineata, pe strada Danubiului, din municipiul Braila . Focul a fost observat de un barbat care trecea pe strada, in drum spre locul de munca. El a vazut mai intai, de la departare, un fum gros deasupra unei case nelocuita de ani de zile, iar cand s-a apropiat, a constatat ca podul era in flacari. Omul a telefonat imediat la 112 si a anuntat incendiul si in cateva minute, trei autospeciale ale pompierilor s-au deplasat la fata locului. Echipajele au intervenit atat de pe acoperis, cat si din interiorul cladirii care era in flacari. Intr-una din incaperile imobilului, unde cadeau bucati mari din tencuiala, pompierii au fost nevoiti sa darame cu totul tavanul, pentru a elimina riscul ca acesta sa se prabuseasca peste ei, in timpul interventiei.

Vecinii spun ca tot ce stiu este ca imobilul a fost cumparat de un barbat in urma cu circa trei ani si de atunci, zace abandonat. Ei se plang ca in casa devastata se aduna sistematic tot felul de hoti si vagabonzi care, mai ales in perioada rece, isi gasesc acolo un culcus. Oamenii banuiesc ca unul dintre acesti vagabonzi a facut focul peste noapte, ca sa se mai incalzeasca, iar lemnaria adunata in jur s-a aprins. “Numai indivizi dubiosi am vazut pe acolo.Vin la furat, sau sunt vagabonzi care stau acolo, cand se face frig. Probabil ca au aprins focul si l-au uitat asa, iar lemnele pe care le aduna, cand distrug casa, au luat foc. Din cauza astora, riscam sa luam foc si noi, cei din jur!”, ne-a spus cu naduf un localnic.

Pompierii au avut nevoie de circa doua ore, ca sa lichideze incendiul, iar in urma sinistrului, casa a fost complet distrusa.

Primele concluzii ale specialistilor ISU indica faptul ca, cel mai probabil, cauza incendiului a fost “un foc deschis, facut intr-un spatiu inchis”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-