Published On: joi, Oct 28th, 2010

Trei firme se vor ocupa de dezapezire in municipiul Braila, in aceasta iarna

Share This
Tags

*Serviciul de Administrare si Gospodarire Locala va organiza controale la toate cele trei firme, pana la sfarsitul saptamanii

Autoritatile locale au raspuns astazi in fata Colegiului Prefectural cu privire la pregatirile pentru iarna. Reprezentantul Serviciului de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala, Marioara Barbu, a anuntat in cadrul sedintei ca institutia a demarat convocarile operatorilor care se vor ocupa pe parcursul acestei ierni de tot ceea ce inseamna dezapezire si drumuri publice din municipiu:”Noi am convocat operatorii de salubrizare. Am solicitat informari cu privire la dotarea cu utilaje si cu material derapant. Am stabilit impreuna cu operatorii traseele principale pe care vom interveni in perioada de dezapezire, conform normativului tehnic, aprobat de legislativ precum si asigurarea unor materiale antiderapante”.


In ceea ce priveste utilajele pentru dezapezire, Serviciul de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala va organiza sambata, 30 octombrie, la orele 10.00, un control la toate parcurile auto ale societatilor care se vor ocupa de aceasta activitate.
Avand in vedere ca sunt doar 3 firme contractate pentru dezapezire, la nivel de municpiu, este important ca utilajele sa functioneze in totalitate, in caz de necesitate:”Sambata vor avea loc controale, iar din comisia de inspectie a utilajelor, fac parte atat reprezentanti ai consiliului local cat si ai Serviciului nostru. Va pot asigura ca in aceasta perioada noi am facut verificarile necesare. Sunt toti pasii facuti de operatorii de salubrizare cu privire la asigurarea materialului derapant, asigurarea combustibilului, asigurarea indicatoarelor si a mijloacelor de semnalizare pe care trebuie sa le folosim in aceasta perioada” , a declarat Marioara Barbu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-