Published On: mie, Oct 27th, 2010

Tanarul care a murit intr-un tramvai a fost inmormantat

Share This
Tags

* Un tanar de 25 de ani a suferit luni un atac cardiac intr-un tramvai

Tanarul se afla in tramvai in drum spre casa cand i s-a facut rau si a lesinat. Ingrijorati, calatorii au sunat la 112. Echipajul de la Ambulanta a venit imediat si s-a chinuit timp de zece minute sa-l resusciteze, dar in cele din urma au fost nevoiti sa constate decesul.
“Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila unde, in urma efectuarii necropsiei, medicul legist a stabilit ca moartea nu a fost violenta si a survenit in urma unor afectiuni cardiace”, ne-a declarat inspector Jenel Sogor, purtator de cuvant al Politiei brailene”. Astazi, mama si sora lui Marius Astafei, tanarul de 25 de ani care a murit luni seara, l-au condus pe ultimul drum.
Mama lui Marius Astafei este devastata de pierderea fiului si nu intelege cum un tanar in putere a putut sa-si piarda viata astfel. “Copilul meu venea de la munca, de la Insuratei unde lucra la renovarea unei scoli. M-a sunat in timpul zilei de mai multe ori sa-mi spuna ca ii este rau, era suferind cu inima, avea suflu sistolic. In drum spre casa in tramvai fiind, a cazut in genunchi, a fost coborat din tramvai la statia de la pod la Brailita. Am fost anuntata telefonic de catre un agent de la Politie de moartea copilului meu. A fost singurul meu sprijin si ajutor pentru sora lui care este bolnava psihic in urma unui soc survenit la locul de munca”, ne-a marturisit indurerata si in lacrimi mama lui Astafei Marius.

Comentarii

comentariu

About the Author

-